Att återerövra sitt liv av Jean Jenson

Boken att ”Återerövra sitt liv” av Jean Jenson utgavs första gången 1996 på Wahlström och Widstrands förlag. De valde att inte fortsätta hålla den i lager, och jag har hört många som velat få tag på boken, men inte lyckats. Jag tycker boken är mycket bra, och jag jobbar i stor utsträckning enligt Jensons tankesätt i mitt arbete som terapeut.

Jag har därför valt att ge ut boken själv, och nu är den äntligen på väg, jag befinner mig i slutredigeringen av texten, och räknar med att skicka in den till tryckeriet de närmsta veckorna. Så boken ska finnas att köpa under sommaren. Mer information kommer här på bloggen, och när den är ute kan du hitta den via t.ex. AdLibris eller i bokhandeln.

Är du nyfiken på boken finns en hel del information på nätet, exempelvis har många läsare skrivit om boken på Amazon.com.

4 reaktioner till “Att återerövra sitt liv av Jean Jenson”

 1. Hej!
  Åh vad UNDERBART BRA!
  Jag har försökt LÄNGE att få tag i den boken jobbar också efter den! Har lånat den på bibblan. Men skulle gärna vilja ha en egen sådan bok.

  Med vänlig hälsning Eva

 2. Tyvärr dröjer den lite, jag kan meddela när jag vet mer om exakt hur det går.

  Hälsningar,

  Daniel

 3. Tack så mycket för det! Jag har just beställt boken. Verkligen fantastiskt att du sett till att den finns tillgänglig igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *